Aktuellt

Kommande evenemang

Kommande evenemang:

Öppen Trädgård med utställning

Söndagen 26 augusti 2018 kl 12-16

Passa på att titta in i trädgårdens olika rum samt delta på trädgårdsvandringar med Carina Johansson och missa inte denna sista chans att beskåda verken av skulptören Lasse Nilsson samt uppleva fotografen Lars-Peter Roos fantastiska utställning ”Back to Ireland” i vårt konstgalleri.

Vi har även fika till försäljning i vår trädgård mellan kl 12-16.

För mer info, följ oss gärna på Facebook och Instagram.

Varmt välkomna önskar Carina & Erik

Tidigare år 2018:

Reportage om vår trädgårdsresa

Nacka Värmdö Posten 14 augusti 2018

Läs gärna reportaget om vår trädgård som publicerades av Nacka Värmdö Posten den 14 augusti 2018. Stort tack Anna-Karin Blom för den fina texten och Nadia Enedahl för de härliga bilderna. Ett särtryck av reportaget finner du här och en länk till tidningen återfinns här.

 

Öppen Trädgård med utställning

Söndagen den 15 juli samt 12 augusti 2018

Hade vi återigen öppnat upp trädgården för besökare att uppleva trädgårdens olika rum samt delta på trädgårdsvandringar med Carina Johansson och skulptören Lasse Nilsson samt uppleva fotografen Lars-Peter Roos utställning ”Back to Ireland”.

Under söndagen den 12/8 kom även regnet på välkommet besök. Flera kom ändå och flanerade i trädgården och besökte utställningarna samt tog en fika mellan regnskurarna.

 

Öppen Trädgård med konst och yoga

30 juni – 1 juli 2018

Vi hade morgonyoga vid stranden redan kl 8:30. Öppnade upp våra olika ”trädgårdsrum” och ett ”strandcafé” där det fanns fika och lunch till försäljning. Det kom många besökare som fick uppleva två fantastiska utställningar av skulptören Lasse Nilsson samt fotografen Lars-Peter Roos.

En del kom för att få trädgårdsinspiration andra för att bara vara. Vi höll öppet mellan kl 10-17 och hoppas alla tog tillfället att avnjuta något för både kropp och själ!

Mer om programmet framgår av vår flyer eller på Facebook-sida eller vårt event här.

Detta event ingick som en del i arrangemanget ”Tusen Trädgårdar”, läs mer på Trädgårdsriket.

Lördagen den 16 juni 2018

Fick vi trevliga besök av Sällskapet Trädgårdsamatörerna som åkte runt till några trädgårdar som en del av programmet under Riksmötet i Stockholm 15–17 juni 2018.